Medewerkers gemeente Groningen weer veilig thuis

Groen Licht-lunch voor medewerkers gemeente Groningen

Bellen tijdens het fietsen. Even een mailtje sturen op de fiets. Niet iedereen is zich bewust van de gevaren hiervan. Jaarlijks zijn er als gevolg hiervan nog te veel dodelijke ongevallen. Met onze campagne Groen Licht willen we hier wat aan doen. Zo organiseerde we op 8 maart 2018 een Groen Licht-lunch bij de gemeente Groningen om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid.

Afleiding in het verkeer

Het campagneteam was op 8 maart bij de gemeente Groningen om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid en afleiding op de fiets. Behalve dat medewerkers van de gemeente Groningen een lekkere lunch kregen voorgeschoteld, kregen zij ook een aantal stellingen voorgelegd over afleiding op de fiets en ging het team in gesprek met hen over de gevaren hiervan.

‘Ik ga voor Groen Licht!’

Na de lunch legde iedereen de belofte ‘Ik ga voor Groen Licht!’ af. Hiermee beloven zij bij te dragen aan een verkeersveiliger Groningen. Zo zorgen we dat de medewerkers van de gemeente Groningen iedere dag veilig thuiskomen en gaan we samen voor Groen Licht in heel Groningen.

Image module

Gerelateerde artikelen

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
Share
Tagged in